Selecteer een pagina

Bestuur

Nieuw bestuur!

Na een periode van ruim zeven jaar hebben Marloes en Eddy Janssen besloten het stokje over te dragen aan een nieuw bestuur. We zijn verheugd om jullie mede te delen dat we inmiddels met veel plezier zijn gestart en we al veel plannen hebben gemaakt waar jullie zeker wat van zullen merken.

Onze ambitie is om de beachvolleybalsport in Zwolle verder te professionaliseren. Dit willen we doen door het bieden van beachvolleybaltrainingen op alle niveaus, het professionaliseren van de uitstraling van de vereniging en het organiseren van activiteiten die de vereniging bindt.

Leden van het nieuwe bestuur:

  • Voorzitter: Anne van den Berg
  • Secretaris: Marloes Brethouwer
  • Penningmeester: Jelmer Knuivers
  • Bestuurslid: Richard Kloosterman
  • Bestuurslid: Erwin Enter

Locatie

Marsweg 10
8013 PD Zwolle

Parkeren
Wij moedigen alle beachvolleyballers aan om met de fiets of het OV naar het sportpark te komen. Mocht je toch met de auto komen kun je het best navigeren naar Boulderhal Roest (Marsweg 10). Wanneer je tussen de boulderhal en de sportvelden door het sportpark op loopt, kom je vanzelf bij de beachvelden.

Hanzebeachvolleybal

Contact

Heb je een vraag aan het bestuur? Vul dit formulier in en we nemen z.s.m contact met je op. Of stuur een e-mail naar: hanzebeachvolleybal@gmail.com

1 + 9 =

nieuwsbrief

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Via de onderstaande knop kun je je aanmelden. 

Overige informatie

Vertrouwenspersoon

Heb je binnen de vereniging te maken met (seksuele)intimidatie of ander ongewenst gedrag en wil je hier met iemand over spreken, dan kun je contact opnemen met een van de vertrouwenscontactpersonen (Mariel van der Snel/Freddy Bovenhuis).